Кабинет гирудотерапии
доктора Банного

Можливості глини.

 

      Згідно з давньою легендою, Бог створив людину з глини. Ще на самому початку XX століття академік В.Вернадський виявив, що ця легенда народилася не на порожньому місці.


      Виявляється, глина містить усі макро- й мікроелементи, які присутні в людському організмі. Причому приблизно в тих самих пропорціях. Під час дослідження вчені знаходять у ній, хоч і в малих концентраціях, амінокислоти. Більш того, цей мінерал має іонообмінні властивості: забирає у клітин те, що знаходиться в надлишку, і постачає те, чого не вистачає. Оздоровлення за допомогою глини — один із методів, який ми  застосовуємо у своїй лікувальній практиці. 

                                       Один із найдавніших методів оздоровлення

       Ми постійно шукаємо й випробовуемо різні природні методи оздоровлення, ефективні та безпечні одночасно. Наприклад, за допомогою п'явок (гірудотерапії), або звичайного перекису водню. Глина допомагає людині відновлювати сили, адже вона заряджається енергією сонця, тому її беруть на озброєння всі прихильники здорового способу життя.


       Перші рецепти лікування глиною — були виявлені ще в стародавніх папірусах.

       Тисячу років тому Авіценна в «Каноні лікарської науки» докладно описав властивості глини і її вплив на організм. Цей мінерал високо цінували Гіппократ, Гален, Пліній, Марко Поло та ін. До речі, і серед запорізьких козаків були так звані «глинюки», які лікували тільки глиною. Адже вона майже не має протипоказань.


       Святі часто використовували глину для цілительства. Приклад тому — багаторічне користування "глиночкою" преподобного Серафима Саровського. Основоположники сучасної медицини С.П. Боткін, М.І. Соколов, А.Н. Покровський також широко використовували глину в лікувальній практиці. Болгарський цілитель Іван Йотов лікував нею всі хвороби.


       З незапам'ятних часів відома здатність глини запобігати процесам гниття й розкладання. Наприклад, ще в Давньому Єгипті, в Стародавньому Китаї і Вавилоні з метою збереження максимально тривалого терміну м'ясних продуктів використовувався порошок цього мінералу.

       І не лише м'ясо й продукти зберігали за допомогою глини наші предки, а й овочі, фрукти — їх умочували в глиняному розчині й вони зберігалися досить довго.

                                            Оновлює клітини і зміцнює імунітет

       Останнім часом, у зв'язку з інтенсивним розвитком косметології та народної медицини метод пелоїдотерапії (від грецького  - pelos = глина, бруд), лікування грязеподібними речовинами, приваблює все більше уваги.

       Це зумовлено безпекою, ефективністю й дешевизною даного природного продукту. Хоч як дивно, але глина — це мабуть єдиний препарат, який не має побічних явищ.


       Глина володіє цілющою силою, вона усуває запалення, активує вироблення червоних кров'яних тілець (еритроцитів), що сприяє лікуванню анемії.

       З допомогою глини лікують мігрень, головний біль, хвороби судин, травного тракту, сечовидільної сфери, шкіри та інших органів і систем. Глина здатна активізувати імунну систему, поліпшувати обмін речовин, абсорбувати токсичні речовини, прискорювати загоєння ран і виразок. Здавна відомо, що вмивання глиняною водою поліпшує колір обличчя і звужує пори.


       Головна лікувальна властивість глини — абсорбуюча (у п'ять разів більша, ніж в активованого вугілля). Вона виражається в очищенні організму завдяки поглинанню токсинів, шлаків, важких металів, отрут, радіонуклідів та подальшої їх утилізації.


       Ефект цілющої сили глини — у наявності в ній майже всіх мікроелементів, закладених ще з кембрійського періоду (500 млн років тому), а також радію з довжиною частоти (8 мм.) здорової клітини людини. Впливаючи на здорові клітини, глина очищає їх від шлаків, якщо частота клітини відхилилася в бік, вона її нормалізує, а хворі клітини руйнує й виводить з організму.

       Доведено антибактеріальні дії глини, розсмоктувальні, протизапальні й т.д.

    
       Цей чудодійний мінерал має магнітну структуру. Він концентрує в собі сонячний та живильний магнетизм повітря й води, а тому його магнітний вплив перевищує вплив інших елементів. Відомий болгарський цілитель Іван Йотов вважає, що блакитна глина «вирівнює» біополе людини, а його відомі слова "глина — дар Божий", за допомогою якої людина може відновити своє здоров'я, стали крилатою фразою для багатьох людей.

       Накладення примочок із глини на хворий орган рівноцінне потужному магнітному дощу, який проникає в цей орган, що дає йому сили, життя, здоров'я, виганяє все хворе і негативне.

                                                      Наші координати:

      Київ, вул. Драгоманова - 25, м. Позняки, тел. 099 429 0797; 093 485 7385, 068 245 0255;

 

     

                                                           Наша адреса:

       Київ, вул. Драгоманова - 25, м. Позняки, тел. 099429 0797; 093 485 7385; 068 245 0255.

You have no rights to post comments

Free Joomla! templates by AgeThemes