Склад олії.
В склад олії входять ненасичені жирні кислоти Омега - 3, холін, астаксантин, , амарант, сквален, вітаміни групи В і мінерали.
Дія компонентів.
До складу мембран клітин входять ненасичені жирні кислоти. Організм не синтезує їх самостійно і ми їх потребуем із їжі.
Вони запобігають атеросклерозу і покращують кровообіг. Мають кардіопротекторну і антиаритмичну дію. Нестача кислот може спровокувати нервові розлади.
Холін - корисний для нервової тканини.
Астаксантин - у 300 разів кращий за вітамін Е, у 47 разів за лютен.
Сквален - покращує обмін речовин, нормалізує рівень холестерина в крові.
Обліпиха - джерело вітамінів В-1, В-2, В-3, В-6, В-9, С, Е, К, Р. Містить ненасичені жирні кислоти, фосфоліпіди, терпенові кислоти, біофлавоноїди, і тощо.
Показання.
- захворювання шкіри, печінки, ШКТ,
- профілактика серцево-судинних захворювань, ГРВі та грипу,
- депресії, головні болі,
- хвороби Альцгеймера, атеросклерозу,
- нервові захворювання,
- нормалізація рівня холестерину,
- потужний антиоксидант,
- загально зміцнюючий та імунностимулюючий засіб.
Протипоказання.
Не рекомендовано вживати вагітним жінкам.
Наші координати.
Київ, вул. Драгоманова - 25, м. Позняки, тел. 099 4290797, 093 4857385, 068 2450255.